Oxymoron Maker per Rocambolesc

This is the stop motion of the Oxymoron Maker assembly.
OxymoronMaker is a hot ice cream maker, designed for Rocambolesc (El Celler de Can Roca’s ice cream shop). It warms up and seals an ice cream filled brioche in a few seconds, so we get a chilly treat inside a warm, melt-in-your mouth bun, and the contrast is awesone.
It is made with the finest materials, such as stainless steel and bamboo plywood, among others, and all of its elements are brand new and have been specially created.
The result: a very warm brioche filled with ice cream, the contrast of which is quite an experience. It is worth tasting it!
Music by New Order.

Aquesta és l’animació feta per presentar l’OxymoronMaker.
L’OximoronMaker és un màquina de gelats calents, encàrreg de Rocambolesc (gelateria El Celler de Can Roca) i dissenyada per Andreu Carulla. S’escalfa i es segella un gelat ple de brioix en pocs segons, pel que tenim un tractament de fred a l’interior i d’un ambient càlid a l’exterior.
La màquina està feta amb els millors materials, com l’acer inoxidable i la fusta contraxapada de bambú, entre d’altres, i tots els elements són nous i han estat especialment creats.
El resultat: una pasta de llet molt calenta amb gelat, el contrast del que és tota una experiència. Val la pena provar-ho!
Música de New Order.